Nog
dagen
uren
minuten
seconden tot de maaldag op 2e Paasdag

zaterdag 31 maart 2018

Fotowedstrijd Planten in de Polder Arkemheen

Thema:
Planten die bloeien in de polder Arkemheen en Putterpolder vastgelegd in de lente en de zomer van 2018.

Spelregels:
- Iedere deelnemer mag maximaal 2 foto’s insturen naar communicatie@stoomgemaal-arkemheen.nl

- De foto’s worden op de website gezet en mogen niet meer zijn dan 2MB. Bij deelname aan de tentoonstelling  moeten ze 3000x2000 pixels bevatten en 240 dpi. Ze worden professioneel afgedrukt (30 bij 40) en komen met passe-partout in een lijst van 40 bij 50.

- De jury stelt uit alle foto’s de 16 mooiste samen die van 
april – juni 2018 tentoongesteld worden in het bezoekerscentrum Arkemheen. Er wordt gekeken naar  verschillende aspekten.

- De eerste prijs is een natuurfotografieworkshop bij Bart Stornebrink en de tweede prijs een boek uit de collectie van Birdpix 


Auteursrechten:
Bij deelname geeft u als deelnemer aan dat u beschikt over alle rechten van de geuploade foto en van alle delen hiervan, dat de foto vrij is van rechten van derden en dat, indien er personen op de foto voorkomen, er geen rechten worden geschonden. Mochten derden van mening zijn dat hun rechten geschonden worden en zich hierover beklagen, dan kan stoomgemaal Arkemheen niet aansprakelijk worden gesteld. Op de computer bewerkte foto's mogen geen beelden of delen van beelden bevatten uit online of offline-media zoals websites, magazines, boeken, CD's en DVD's.

Toekennen van toestemming aan Stoomgemaal Arkemheen:
Door uw deelname geeft u stoomgemaal Arkemheen toestemming uw ingezonden foto te publiceren in de door het stoomgemaal gewenste on- en offline media, en te gebruiken voor andere promotie-doeleinden. Het stoomgemaal Arkemheen zal uw foto niet gebruiken voor doorverkoop aan derden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten