Nog
dagen
uren
minuten
seconden tot de maaldag op 2e Paasdag

Vereniging Vrienden van het Stoomgemaal Hertog Reijnout

Het laten draaien van het stoomgemaal voor publiek gedurende de zomerperiode en het onderhoud gedurende de winterperiode wordt gedaan door vrijwilligers van de Vereniging Vrienden van het Stoomgemaal Hertog Reijnout. Zij besteden een groot deel van hun vrije tijd aan het stoomgemaal. U kunt de vereniging steunen als donateur of als lid (min. Euro 20,00 per jaar). U wordt dan via het verenigingsblad regelmatig op de hoogte gehouden van al het nieuws rond het stoomgemaal. Tevens heeft u tijdens openingsuren vrije toegang tot het gemaal en het bezoekerscentrum.

Al naar waar uw interesses naar uitgaan kunt u zich actief inzetten om het stoomgemaal te laten (blijven) draaien. Zo kunt u bijvoorbeeld worden opgeleid tot stoker en vervolgens tot machinist. E.e.a. na een gedegen opleiding door ervaren leden van onze actieve vereniging.

Heeft u hart voor dit unieke monument? Stuur ons dan een email voorzien van uw naam en adresgegevens en telefoonnummer. Vermeld tevens of u donateur of lid wilt worden van de Vereniging Vrienden van het Stoomgemaal Hertog Reijnout. U kunt zich aanmelden via vrienden@stoomgemaal-arkemheen.nl.

Alvast hartelijk dank voor uw steun!

 

Ledenpagina