Nog
dagen
uren
minuten
seconden tot de maaldag op 2e Paasdag

HUISREGELS CORONA

Was uw handen.

Er worden geen handen geschud.


Nies en hoest in de elleboog.


Er is een maximum gesteld van 30 personen in en rond het gemaal (exclusief medewerkers). Het kan dus zijn dat u wordt gevraagd even te wachten.


Houd afstand van elkaar, pas de 1,5 meter regel toe. Huisgenoten tot een maximum van drie personen hoeven zich onderling niet aan deze afstand te houden. 


Bij binnenkomst worden uw naam en telefoonnummer geregistreerd. U krijgt een genummerde badge uitgereikt, die zichtbaar gedragen dient te worden. Bij vertrek moet deze badge weer worden ingeleverd.


Er dient met de pinpas en bij voorkeur contactloos te worden betaald.


De handschoenen, die u krijgt bij de balie, zijn voor uw en andermans veiligheid. U bent verplicht om deze te dragen.


U dient de looprichting te volgen en daar niet van af te wijken.


Aanwijzingen van medewerkers en/of vrijwilligers moeten worden opgevolgd.


Bij het niet respecteren van de Corona huisregels kan u worden gevraagd om uw bezoek te beëindigen en het gemaal te verlaten.Wij wensen u een prettig, maar vooral een veilig bezoek.4 opmerkingen:

 1. Goedendag ik wilde op woensdag op 5 aug.het gemaal bezoeken.Mijn zwager is slecht ter been en is het mogelijk, dat hij met een rolstoel het gemaal bezoekt.Hij kan wel wat lopen ,maar niet al te ver.En hoever kan ik met de auto richting het gemaal??
  Hoor graag wat kan,met vriendelijke groet Martin de Vries

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het stoomgemaal is rolstoel vriendelijk. U kunt de auto (Bijna) naast het bezoekerscentrum neer zetten. Hierdoor is het maar een paar meter lopen naar het stoomgemaal. Fijne dag uit 5 augustus meneer De Vries.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zijn de openingstijden van het gemaal in het weekend van 23-25 oktober

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goedemorgen, Het stoomgemaal is na 1 oktober gesloten. U zou wel op de zaterdagochtend kunnen komen. Dan zijn de vrijwilligers bezig met het onderhoud. Zij willen u dan graag te wordt staan.

  BeantwoordenVerwijderen